Noć Dan
, ,

BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA MAČKE: MAČE – PILETINA I PIRINAČ SA SARDINOM – 1,5KG


Za mačiće svih rasa do 12 meseci starosti. Ekstrudirana suva hrana za mačiće.

BonaCibo Kitten je formulisan sa optimalnom ravnotežom proteina, masti i ugljenih hidrata za zdrav rast.

Pomaže da se kompletira razvoj vašeg mačeta tako što sadrži malu količinu žitarica koje je takođe jedan od hranljivih sastojaka.

Takođe je obogaćen omega-3 mastima i esencijalnim mineralima i vitaminima za promovisanje zdravog metabolizma i razvoja kostiju.

Sastav: Dehidrirani pileći protein (46%), baldo pirinač (14%), kukuruz, rafinisano pileće ulje, obrok od inćuna (7%), obrok od krilja,
pivarski sušeni kvasac, hidrolizovana pileća jetra, inćun ulje, nukleotidni proteini kvasca, minerali, prebiotik Mannan
Oligo Saccarides, morske alge, ekstrakt juke, brusnica prašak, Psillium.

Zdrav razvoj: BonaCibo Kitten je formulisan sa uravnoteženim odnosom proteina i masti za održavanje zdravog rasta i idealnog metabolizma za dug život. Optimalna ravnoteža minerala takođe održava odličan rast i razvoj kostiju.

Izbalansirani vitamini i minerali: Optimalni nivoi vitamina su uključeni kako bi se podržao metabolizam i obezbedila održiva proizvodnja energije. Esencijalni minerali u tragovima su takođe uključeni u oblike koji se lako apsorbuju i koriste u telu, kako bi promovisali jak i zdrav razvoj kostiju.

Dodat taurin: Esencijalni taurin se dodaje u izdašnim količinama da bi se obezbedio pravilan razvoj nervnog sistema i očiju i da bi se podržalo snažno srce.

Imuno nega: BonaCibo Kitten sadrži prirodna prebiotička vlakna za podsticanje rasta korisnih bakterija i smanjenje patogenih sojeva, čime se podržava imunitet i optimizuje varenje.

Briga o varenju: Korišćenjem visoko svarljivih sastojaka i nežnim procesima kuvanja, BonaCibo Kitten obezbeđuje maksimalnu svarljivost.

Nega dlake: BonaCibo Kitten sadrži obogaćenu mešavinu vitamina, aminokiselina i pravi balans Omega-6 : Omega-3 masnih kiselina za promovisanje zdrave kože i sjajne dlake.

Briga o trudnoći: Visoko svarljivi proteini i izbalansirane aminokiseline znače da je BonaCibo Kitten idealna hrana za trudne kraljice, za optimizaciju porođajne težine i imuniteta mačića.

Nega laktacije: Hranjenjem BonaCibo Kitten tokom perioda laktacije, potrebe mačića se zadovoljavaju majčinim mlekom visokog kvaliteta, koje sadrži esencijalne masne kiseline za zdrav rast i minerale za formiranje kostiju.

710 RSD

Pakovanje

1,5

Šifra proizvoda

NO0206

Brend

Bonacibo

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA MAČKE: MAČE – PILETINA I PIRINAČ SA SARDINOM – 1,5KG”

Još uvek nema revizija.