Noć Dan
, ,

BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA MINI ŠTENCE – MINI PUPPY – JAGNJETINA I PIRINAČ 3kg


Formulisan  sa optimalnom ravnotežom proteina,masti  i ugljenih hidrata za zdrav rast i granula prilagođena malim vrstama pasa.

Hipoalergen je sa svojom formulom koja ne sadrži nijedan od najčešćih alergena za pse kao što su govedina , mlečni proizvodi, pšenica i soja.

Osim toga pomaže vašem štenetu da održi zdrav život jer sadži malu količinu žitarica koja je takođe jedan od hranljivih sastojaka.

Obogaćen je Omega-3 masnim kiselinama ,esencijalnim mineralima i vitaminima za promovisanje zdravog metabolizma i razvoja kostiju.

Ekstrudirana suva hrana za štene

SASTAV: Dehidrirani jagnjeći protein (29%), hidrolizovani jagnjeći protein (21%), baldo pirinač (18%), kukuruz, rafinisano pileće ulje, obrok od inćuna, pivarski sušeni kvasac, ulje inćuna, rogač, nukleotidni kvasni protein, pulpa sušene cvekle, minerali, prebiotik Mannan Oligo Saccarides, alge, puder od borovnica, ekstrakt juke, psillium, neven u prahu

NEGA DLAKE:

Sadrži obogaćenu mešavinu vitamina, aminokiselina i pravi balans Omega-6:Omega-3 masnih kiselina za promovisanje zdrave kože i sjajne dlake.

NEGA ZGLOBOVA:

Glukozamin i hondroitin dobijeni iz prirode su uključeni u održavanje zdrave hrskavice kako bi se obezbedili fleksibilni i zdravi zglobovi.

BRIGA O TRUDNOĆI:

Visoko svarljivi proteini i izbalansirane aminokiseline znače da je BonaCibo štene jagnjetina i pirinač idealna hrana za skotne kuje,za optimizaciju porođajne težine i imuniteta šteneta.

NEGA LAKTACIJE:

Hranjenjem BonaCibo štene jagnjetina i pirinač tokom perioda laktacije , potrebe šteneta se zadovoljavaju visokokvalitetnim mlekom majke,koje sadrži esencijalne masne kiseline za zdrav rast i minerale za formiranje kostiju.

1.630 RSD

Šifra proizvoda

NO0222

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA MINI ŠTENCE – MINI PUPPY – JAGNJETINA I PIRINAČ 3kg”

Još uvek nema revizija.