Noć Dan
, ,

BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA ODRASLE MAČKE – PILETINA I PIRINAČ SA INĆUNIMA 2kg


Ekstrudirana suva hrana za odrasle mačke svih vrsta.

BonaCibo odrasla mačka je formulisna sa optimalnom ravnotežom proteina, masti i ugljenih hidrata kako bi se obezbedila energija i vitalnost tokom života.

Osim toga, pomaže vašoj mački da održi zdrav život jer sadrži malu količinu žitarica koje je takođe jedan od hranljivih sastojaka.

Obogaćen antioksidativnim vitaminima i biljnim ekstraktima, BonaCibo odrasla mačka takođe maksimizira zdravlje i imunitet.

Sastav:Dehidrirani pileći protein (42%), baldo pirinač (16%), kukuruz, rafinisano pileće ulje, obrok od inćuna (6%), obrok od krill-a,
pivarski sušeni kvasac, hidrolizovana pileća jetra, inćun ulje, nukleotidni proteini kvasca, minerali, prebiotik Mannan Oligo Saccarides, morske alge, ekstrakt juke, brusnica prašak, Psillium.

Idealna težina: BonaCibo odrasla mačka je formulisan sa idealnom ravnotežom proteina i masti za održavanje idealne telesne težine za dugovečnost i zdrav metabolizam.

Podržava zdravlje urinarnog sistema: BonaCibo odrasla mačka sadrži uravnotežene i optimalne nivoe esencijalnih minerala, kako bi se smanjio rizik od urinarnog kamenca.

Briga o imunitetu: BonaCibo odrasla mačka sadrži prirodna prebiotička vlakna za podsticanje rasta korisnih bakterija i smanjenje patogenih sojeva, čime se podržava imunitet i optimizuje varenje.

Nega Dlake: Sadrži obogaćenu mešavinu vitamina, aminokiselina i pravi balans Omega -6:Omega -3 masnih kiselina za promovisanje zdrave kože i sjajne dlake.

Nega Vida i Srca: Esencijalni taurin se dodaje u izdašnim količinama kako bi se obezbedilo pravilno funkcionisanje nervog sistema i očiju i da bi se održalo snažno srce.

Briga o Varenju: Korišćenjem visoko svarljivih sastojaka i nežnim  procesima kuvanja,BonaCibo odrasla mačka obezbeđije maksimalnu svarljivost

Kontrola dlake: Izbalansiran sadržaj vlakana pomaže prolazak kuglica dlake , što uzrokuje propadanje digestivnog sistema, lako rastvaranjem.

Izbalansirani Vitamini i  Minerali: Optimalni nivoi vitamina su uključeni kako bi se podržao metabolizam i obezbedila održiva prirodna energija.Esencijalni minerali u tragovima su takođe uključeni u oblike koji se lako apsorbuju i koriste u telu.

880 RSD

Pakovanje

2kg

Šifra proizvoda

NO0207

Brend

Bonacibo

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA ODRASLE MAČKE – PILETINA I PIRINAČ SA INĆUNIMA 2kg”

Još uvek nema revizija.