Noć Dan
, ,

BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA ODRASLE PSE- JAGNJETINA I PIRINAČ


Ekstrudirana suva hrana za odrasle pse svih rasa.

BonaCibo odrasli pas jagnjetina i pirinač je obogaćen prirodnim dodatkom ishrani, PhenomindTM, kako bi pružio snažan sinergistički efekat na pamćenje koje opada sa godinama.
Osim toga, pomaže vašem psu da održi zdrav život jer sadrži malu količinu žitarica koje je takođe jedan od hranljivih sastojaka.
Hipoalergen je sa svojom formulom koja ne sadrži nijedan od najčešćih alergena za pse kao što su govedina, mlečni proizvodi, pšenica i soja.
Obogaćen antioksidativnim vitaminima i biljnim ekstraktima, BonaCibo odrasli pas jagnjetina i pirinač podržava zdravlje i imunitet vašeg psa.
Idealan je za pse sa osetljivom varenjem ili one koji jednostavno preferiraju ukusni ukus jagnjetine.

SASTAV: Dehidrirani jagnjeći protein (24%), baldo pirinač (22%), hidralizovani jagnjeći protein (17%), kukuruz, rafinisano piletina, ulje, obrok od inćuna, pivarski sušeni kvasac, ulje inćuna, rogač, nukleotidni kvasni protein, pulpa sušene cvekle, minerali, prebiotik Mannan Oligo Saccarides, morske alge, borovnica u prahu, ekstrakt juke, psillium, prah nevena, phenomind ™ (0,024%).

POBOLJŠAVA PERFORMANSE MEMORIJE: PhenomindTM je prirodno rešenje razvijeno da zadrži vezu između kućnih ljubimaca i vlasnika duže vreme štiteći kognitivne sposobnosti pasa kroz starenje.

Briga o varenju: Korišćenjem visoko svarljivih sastojaka i nežnim procesima kuvanja BonaCibo odrasli pas jagnjetina i pirinač obezbeđuje maksimalnu svarljivost i čvrstu stolicu. Jagnjetina se takođe smatra nežnim za varenje, pa je idealna za pse koji su osetljivi na ishranu.

Podrška imunitetu: BonaCibo odrasli pas jagnjetina i pirinač sadrži prirodna prebiotička vlakna za podsticanje rasta korisnih bakterija i smanjenje patogenih sojeva, čime se podržava imunitet i optimizuje varenje.

Idealna težina: BonaCibo odrasli pas jagnjetina i pirinač je formulisan sa uravnoteženim odnosom proteina i masti za održavanje idealne telesne težine za dugovečnost i zdrav metabolizam.

Zemlja porekla Turska

185 RSD5.550 RSD

Očisti
Težina -
Pakovanje

500g, 1kg, 15kg

Šifra proizvoda

NO0232, NO0233, NO0233A

Brend

Bonacibo

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA ODRASLE PSE- JAGNJETINA I PIRINAČ”

Još uvek nema revizija.