Noć Dan
, ,

MICHO PREMIUM HRANA – ZA ODRASLE MAČKE -PILETINA


Kompletna i izbalansirana hrana za odrasle mačke svih rasa (bogata piletinom).

Micho odrasla mačka je formulisan od strane profesionalnih nutricionista za hranu za kućne ljubimce i proizveden je tehnologijom ekstrudera kako bi se maksimizirao njen kvalitet. Ovaj nežni proces kuvanja osigurava da vaša mačka dobije sve hranljive materije koje su joj potrebne svakog dana iz hrane. Micho odrasla mačka sadrži pažljivo odabrane sastojke, sa optimalnom ravnotežom nutritivne vrednosti, a posebna pažnja je posvećena sastojcima koji podržavaju zdravlje bubrega i obezbeđuju optimalno varenje.

Ekstrudirana suva hrana za odrasle mačke

SASTAV: Dehidrirani pileći protein (37%) ,baldo pirinač ,kukuruz ,rafinisano pileće ulje ,obrok inćuna (6%),krill obrok ,pivarski sušeni kvasac ,hidrolizovana pileća jetra, ulje inćuna, protein nukleotidnog kvasca , minerali, prebiotički manan oligo sakaridi.

Stanje tela i jaka mišićna struktura: Micho odrasla mačka sadrži visokokvalitetne životinjske proteine, kao što su piletina i riba, koji obezbeđuju uravnotežene aminokiseline za mišićnu strukturu i dobro stanje tela.

Zdrava i sjajna kosa/krzno: Obogaćeno uljem inćuna sa visokim sadržajem Omega-3 i Omega-6 iz rafinisanog pilećeg ulja kako bi se obezbedio optimalan odnos za zdravu kožu i sjajnu dlaku.

Zdrav sistem za varenje: sadrži zdrave žitarice i pirinač za unapređenje varenja, što pomaže u uštedi energije za vitalne aktivnosti. Optimalno varenje maksimizira iskorišćavanje sastojaka, na taj način smanjuje zapreminu fekalija kao i poboljšava konzistenciju.

Nega vida i srca: Esencijalni taurin se dodaje u izdašnim količinama da bi se obezbedilo pravilno funkcionisanje nervnog sistema i očiju i da bi se podržalo snažno srce.

180 RSD5.400 RSD

Očisti
Težina -
Pakovanje

500g, 1kg, 1,5, 15kg

Šifra proizvoda

NO0213, NO0214, NO0215, NO0215A

Brend

Micho

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “MICHO PREMIUM HRANA – ZA ODRASLE MAČKE -PILETINA”

Još uvek nema revizija.