Noć Dan
, ,

BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA AKTIVNE PSE SVIH RASA – VISOKO ENERGETSKI – PILETINA SA INĆUNIMA I PIRINČEM

(1 recenzija korisnika)

Za odrasle pse svih rasa, Obogacen prirodnim dodatkom ishrani, Phenomid, kako bi pružio snažan sinergistički efekat na pamćenje koje opada sa godinama

Sadrži povećane nivoe proteina i masti koji podržavaju visok nivo aktivnosti i kontinuirano vežbanje.

Osim toga pomaže vašem psu da održi zdrav život jer sadrži malu količinu žitarica koja je takođe jedan od hranljivih sastojaka.

Hipoalergen je sa svojom formulom koja ne sadrži nijedan od najčešćih alergena za pse kao što su govedina,mlečni proizvodi, pšenica i soja.

Ekstrudirana suva hrana za odrasle pse

SASTAV: dehidrirani pileći protein (36%), baldo pirinač (20%), kukuruz, rafinisano pileće ulje, obrok od inćuna (6%), pivski sušeni kvasac, ulje inćuna, rogač, hidrolizovana pileća džigerica, nukleotidni protein kvasca, sušena pulpa cvekle , minerali, prebiotički manan oligo sakaridi, morske alge, prah borovnice, ekstrakt juke, psilijum, prah nevena, Phenomind™ (0,024%).

Visokih performansi: BonaCibo HE odrasli pas, koji sadrži optimalne količine masnih kiselina, aminokiselina i minerala za podršku visokih performansi, ispunjava dodatne energetske potrebe za produženo vežbanje i aktivnost, kao i specifične potrebe za ishranom aktivnih pasa.

Briga o zglobovima: Uključeni su povišeni nivoi glukozamina i hondroitina iz prirode kako bi se održala zdrava hrskavica kako bi se osigurali fleksibilni i zdravi zglobovi aktivnih pasa.

Podrška imunitetu: BonaCibo HE odrasli pas sadrži prirodna prebiotička vlakna za promociju rasta korisnih bakterija i smanjenje patogenih sojeva, čime se podržava imunitet i optimizuje varenje.

„Specijalna formula za aktivne odrasle pse“

240 RSD7.200 RSD

Očisti
Težina -
Pakovanje

500g, 1kg, 15kg

Šifra proizvoda

NO0235, NO0236, NO0236A

Brend

Bonacibo

Na osnovu 1 ocena

5.0 Ukupno
1
0
0
0
0

Add a review

  1. Nenad Milosevic

    Za svaku preporuku. Ako imate zivahno kuce

    Nenad Milosevic