Noć Dan
, ,

BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA ODRASLE MAČKE-JAGNJETINA I PIRINAČ 2kg


Za razumne i izbirljive odrasle mačke svih rasa. Ekstrudirana suva hrana za odrasle mačke.

BonaCibo odrasla mačka je formulisana sa optimalnom ravnotežom proteina, masti i ugljenih hidrata da obezbedi energiju i vitalnost tokom života.

Osim toga, pomaže vašoj mački da održi zdrav život jer sadrži malu količinu žitarica koje je takođe jedan od hranljivih sastojaka.

BonaCibo jagnjetina i pirinač za odrasle mačke je idealan za mačke koje vole lep ukus jagnjetine.

Sastav: Dehidrirani jagnjeći protein (27%), hidrolizovani jagnjeći protein (22%), baldo pirinač (16%), kukuruz, rafinisano pileće ulje, obrok inćuna, obrok krill, pivarski sušeni kvasac, inćuni
ulje, nukleotidni proteini kvasca, minerali, prebiotik Mannan
Oligo Saccarides, morske alge, ekstrakt juke, brusnica prašak, Psillium

Briga o varenju: Korišćenjem visoko svarljivih sastojaka i nežnim procesima kuvanja, BonaCibo jagnjetina i pirinač za odrasle mačke obezbeđuje maksimalnu svarljivost.

Podržava zdravlje urinarnog sistema: BonaCibo jagnjetina i pirinač za odrasle mačke sadrže uravnotežene i optimalne nivoe esencijalnih minerala, kako bi se smanjio rizik od urinarnog kamenca.

Briga o imunitetu: BonaCibo jagnjetina i pirinač za odrasle mačke sadrže prirodna prebiotička vlakna za podsticanje rasta korisnih bakterija i smanjenje patogenih sojeva, čime se podržava imunitet i optimizuje varenje.

Nega dlake: BonaCibo jagnjetina i pirinač za odrasle mačke sadrže obogaćenu mešavinu vitamina, aminokiselina i pravi balans Omega-6 : Omega-3 masnih kiselina za promovisanje zdrave kože i sjajne dlake.

Kontrola dlake: Izbalansiran sadržaj vlakana pomaže prolazak kuglica dlake, što uzrokuje propadanje digestivnog sistema, lako rastvaranjem.

Idealna težina: BonaCibo Adult Cat Lamb & Rice je formulisan sa idealnom ravnotežom proteina i masti za održavanje idealne telesne težine za dugovečnost i zdrav metabolizam.

Izbalansirani vitamini i minerali: Optimalni nivoi vitamina su uključeni kako bi se podržao metabolizam i obezbedila održiva proizvodnja energije. Esencijalni minerali u tragovima su takođe uključeni u oblike koji se lako apsorbuju i koriste u telu.

Nega vida i srca: Esencijalni taurin se dodaje u izdašnim količinama da bi se obezbedilo pravilno funkcionisanje nervnog sistema i očiju i da bi se podržalo snažno srce.

930 RSD

Pakovanje

2kg

Šifra proizvoda

NO0208

Brend

Bonacibo

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA ODRASLE MAČKE-JAGNJETINA I PIRINAČ 2kg”

Još uvek nema revizija.