Noć Dan
, ,

BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA STERILISANE ODRASLE MAČKE I MAČKE SA PREKOMERNOM TEŽINOM 2kg


Za sterilisane odrasle mačke svih rasa, takođe idealno za mačke sa prekomernom težinom. Ekstrudirana suva hrana za odrasle mačke.

BonaCibo odrasla mačka sadrži pažljivo izbalansirane nivoe proteina i masti kako bi se obezbedila kontrola težine na zdrav način, dok i dalje pruža sve esencijalne hranljive materijeu ukusnoj hrani. Osim toga, pomaže vašoj mački da održi zdrav život jer sadrži malu količinu žitarica koje je takođe jedan od hranljivih sastojaka.

SASTAV: dehidrirani pileći protein, baldo pirinač, kukuruz, rafinisano pileće ulje, obrok od inćuna, obrok od krila, pivski sušeni kvasac, hidrolizovana pileća džigerica, ulje inćuna, nukleotidni protein kvasca, minerali, prebiotik manan, oligo sakari, ekstrakt morske ribe, ekstrat juke, brusnica prašak, Psillium.

Podržava zdravlje urinarnog sistema: BonaCibo odrasla mačka lagana i sterilisana sadrži uravnotežene i optimalne nivoe esencijalnih minerala, kako bi se smanjio rizik od urinarnog kamenca.

Formula za kontrolu težine: BonaCibo odrasla mačka lagana i sterilisana sadrži optimalan odnos proteina i masti koji pomaže mačkama da izgube višak masnoće na kontrolisan način, istovremeno održavajući zdravlje mišića.

Briga o varenju: Korišćenjem visoko svarljivih sastojaka i nežnim procesima kuvanja, BonaCibo odrasla mačka lagana i sterilisana obezbeđuje maksimalnu svarljivost.

Imuno Nega: Sadrži prirodna prebiotička vlakna za promovisanje rasta korisnih bakterija i smanjenja patogenih sojeva,čime se podržava imunitet i optimizuje varanje.

Nega Dlake: Sadrži obogaćenu mešavinu vitamina,aminokiselina i pravi balans Omega-6;Omega-3 masnih kiselina za promovisanje zdave kože i sjajne dlake.

Izbalansirani Vitamini  i Minerali: Optimalni nivo vitamina se uključuje kako bi se podržao metabolizam i obezbedila odživa proizvodnja energije. Esencijalni minerali  u tragovima su takođe uključeni i oblike koji se lako apsorbuju i koriste u telu.

Nega Vida  i Srca: Esencijalni taurin se dodaje u izdašnim količinamada bi se obezbedilo pravilno funkcionisanje sistema i očiju i da bi sse podržalo snažno srce.

„Specijalna formula za gojazne i sterilisane odrasle mačke“

840 RSD

Pakovanje

2kg

Šifra proizvoda

NO0248

Brend

Bonacibo

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA STERILISANE ODRASLE MAČKE I MAČKE SA PREKOMERNOM TEŽINOM 2kg”

Još uvek nema revizija.