Noć Dan

Gimcat Soft-Grass – aromatizovana trava za mačke 150gr


Gimcat Soft-Grass – aromatizovana trava za mačke 150gr

Uputstvo za upotrebu

1. U sadržaj posude sa travom prelijte pola litra mlake vode. Uklonite višak vode nakon otprilike sat vremena, tako što ćete je izliti.

2. Stavite posudu na svetlo i toplo mesto, izbegavajući direktnu sunčevu svetlost i direktan kontakt sa bilo kojim grejačima.

3. Voda dnevno, da se obezbedi da smeša ostane stalno vlažna.

4. Čim trava naraste do visine od četiri do pet centimetara (nakon otprilike pet do osam dana), možete da date poslasticu svojoj mački.

Mačkama je potrebno sveže zelenilo kao dodatak prehrani. Oni to često pokušavaju dobiti od sobnih biljaka. Međutim, eterična ulja ili pesticidi koji se koriste na biljkama mogu biti vrlo toksični za vašu mačku. Izbegavajte to tako što ćete mačku tretirati mekom travom GimCat. GimCat meka trava sadrži travu koja vašoj mački treba da nadoknadi progutanu dlaku. Tokom hladnih doba godine imajte na umu da je važno koristiti podlogu za novine ili nešto slično, jer prozori mogu biti vrlo hladni. Metalni prozori takođe zrače hladno, što ne podržava rast trave. Trajanje rasta snažno zavisi od svetlosnih i temperaturnih uslova, pa tako i trajanje uzgoja može varirati (otprilike pet do osam dana). Ako svojoj mački pružite svežu travu, zahvalit će vam se njenim zdravljem i dobrobiti.

399 RSD

Šifra proizvoda

R0142

Brend

Gimborn

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “Gimcat Soft-Grass – aromatizovana trava za mačke 150gr”

Još uvek nema revizija.