Noć Dan
, ,

KUCHO PREMIUM HRANA ZA ODRASLE PSE – JAGNJETINA


Kompletna i izbalansirana hrana za odrasle pse svih rasa (bogata jagnjetinom)
Kucho odrasli pas bogat jagnjetinom je formulisan da obezbedi dnevne potrebe vašeg psa za ishranu i formulisan je od strane profesionalnih nutricionista za hranu za kućne ljubimce i proizveden je tehnologijom ekstrudera kako bi se maksimizirao kvalitet.
Ekstrudirana suva hrana za odrasle pse
SASTAV: Dehidrirani jagnjeći protein (26%), baldo pirinač, hidrolizovan jagnjeći protein (9%), pšenično brašno, kukuruz, rafinirana piletina ulje, obrok inćuna, pivarski sušeni kvasac, ulje inćuna, Rogač, nukleotidni protein kvasca, sušena kaša od repe, minerali, prebiotik Mannan Oligo Saccarides
Razvoj kostiju i zglobova:
Glukozamin i hondroitin prirodnog porekla su uključeni da pomognu u održavanju zdrave hrskavice kako bi se obezbedili fleksibilni i zdravi zglobovi.
Zdrava i sjajna kosa/krzno:
Obogaćen uljem inćuna sa visokim sadržajem Omega-3 i Omega-6 iz rafinisanog pilećeg ulja da obezbedi optimalan odnos za zdravu kožu i sjajnu dlaku.
Zdrav probavni sistem:
Sadrži zdrave žitarice i pirinač za unapređenje varenja, što pomaže u uštedi energije za vitalne aktivnosti. Optimalno varenje maksimizira iskorišćavanje sastojaka, čime se smanjuje zapremina fekalija kao i poboljšava konzistentnost.
Kontrola kamenca za zdrave zube:
Posebna vlakna se dodaju kako bi se dobila tekstura zrna koja pomaže da se zubi održe od kamenca i plaka.

165 RSD4.845 RSD

Očisti
Težina -
Pakovanje

500g, 1kg, 15kg

Šifra proizvoda

NO0241, NO0242, NO0242A

Brend

Kucho

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “KUCHO PREMIUM HRANA ZA ODRASLE PSE – JAGNJETINA”

Još uvek nema revizija.