Noć Dan
, ,

BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA PSE: STARIJI/PRETEŽAK PAS – PILETINA


Za gojazne odrasle pse svih rasa, takođe idealno za starije (+9) pse. Ekstrudirana suva hrana za odrasle pse.

BonaCibo odrasli pas Form je obogaćen prirodnim dodatkom ishrani, PhenomindTM, kako bi se obezbedio snažan sinergistički efekat na pamćenje koje opada sa godinama.

BonaCibo odrasli pas Form je formulisan sa svežim, visokokvalitetnim sastojcima koji obezbeđuju kontrolisano i zdravo upravljanje težinom za starije ili gojazne odrasle pse.

Osim toga, pomaže vašem psu da održi zdrav život jer sadrži malu količinu žitarica koje je takođe jedan od hranljivih sastojaka.

Hipoalergen je sa svojom formulom koja ne sadrži nijedan od najčešćih alergena za pse kao što su govedina, mlečni proizvodi, pšenica i soja.

Dodati vitamini antioksidansi i biljni ekstrakti podržavaju zdravlje vašeg psa tokom gubitka težine.

SASTAV: dehidrirani pileći protein, baldo pirinač, kukuruz, rafinisano pileće ulje, obrok od inćuna, pivski sušeni kvasac, ulje inćuna, rogač, hidrolizovana pileća džigerica, nukleotidni protein kvasca, sušena pulpa cvekle, minerali, prebiotik morska peciva mannae , ekstrakt juke, psilijum, prah nevena, Phenomind™ (0,024%).

Kontrola težine: BonaCibo odrasli pas Form sadrži optimalan odnos proteina i masti kako bi pomogao psima da izgube višak masnoće na kontrolisan način, istovremeno održavajući zdravlje mišića.

Podrška za zglobove: Pored smanjenja viška težine kako bi se ublažio stres na zglobovima, BonaCibo odrasli pas Form sadrži povišene nivoe glukozamina i hondroitina koji potiču iz prirode koji podržavaju zdravu, fleksibilnu hrskavicu i smanjuju bol u zglobovima.

Briga o varenju: Korišćenjem visoko svarljivih sastojaka i nežnim procesima kuvanja BonaCibo odrasli pas Form obezbeđuje maksimalnu svarljivost.

„Specijalna formula za odrasle pse sa prekomernom težinom“

165 RSD4.950 RSD

Očisti
Težina -
Pakovanje

500g, 1kg, 15kg

Šifra proizvoda

NO0237, NO0238, NO0238A

Brend

Bonacibo

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA PSE: STARIJI/PRETEŽAK PAS – PILETINA”

Još uvek nema revizija.