Noć Dan
,

BIO Pet Active VitaliCat Junior pasta 100ml


 • Dodatak ishrani za mačiće u vidu paste
 • Sadrži vitamine, taurin, dikalcijum fosfat i MOS
 • Za podršku zdravom razvoju mačića
 • Obezbeđuje dobro izbalansiranu kombinaciju vitamina vašem mačetu
 • Dodatak hrani koji sadrži vitamine, taurin, dikalcijum fosfat i MOS za podršku zdravom razvoju mačića. Obezbeđuje dobro izbalansiranu kombinaciju vitamina vašem mačetu.
  Sastav: vitamin A, vitamin D3, taurin, vitamin B6, niacin, vitamin B1, Ca-D-pantotenat, vitamin B2, folna kiselina, biotin, vitamin B12, dikalcijum fosfat, MOS
  Taurin se ne može sintetizovati u telu mačaka i mora se snabdevati spolja. Kod nedostatka taurina mogu se primetiti mnogi metabolički poremećaji kao što su pogoršanje funkcije srca, pogoršanje zdravlja očiju. Pored toga, zaostajanje u rastu skeletnog sistema kod mačića je jedan od simptoma koji se mogu uočiti zbog insuficijencije taurina.
  Dikalcijum fosfat – kalcijum i fosfor su uključeni u strukturu kostiju i zuba. Postoji optimalan odnos kalcijum fosfata za mačke i pse. Nedovoljno zadovoljavanje potreba za kalcijumom i fosforom i narušavanje ove ravnoteže može dovesti do problema sa skeletom koji se ne mogu ispraviti u kasnijem životu, posebno kod potomaka koji su u brzom rastu.
  Manan-oligosaharidi (MOS): doprinose uravnoteženoj populaciji bakterija u crevima (mikrobiom). Takođe sprečavaju razvoj štetnih bakterija. MOS sprečavaju štetne bakterije da se vežu za sluznicu creva. Na taj način podržavaju probavni sistem.

1.139 RSD

Pakovanje

100ml

Šifra proizvoda

F0128

Brend

BioPetActiv

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “BIO Pet Active VitaliCat Junior pasta 100ml”

Još uvek nema revizija.