Noć Dan
, ,

BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA ODRASLE PSE – PILETINA I PIRINAČ SA INĆUNIMA


Ekstrudirana suva hrana za odrasle pse svih rasa.

BonaCibo odrasli pas je obogaćen prirodnim dodatkom ishrani, PhenomindTM, kako bi pružio snažan sinergistički efekat na pamćenje koje opada sa godinama.

Osim toga, pomaže vašem psu da održi zdrav život jer sadrži malu količinu žitarica koje je takođe jedan od hranljivih sastojaka.

Hipoalergen je sa svojom formulom koja ne sadrži nijedan od najčešćih alergena za pse kao što su govedina, mlečni proizvodi, pšenica i soja.

Obogaćen antioksidativnim vitaminima i biljnim ekstraktima, BonaCibo odrasli pas podržava zdravlje i imunitet vašeg psa.

SASTAV: Dehidrirani pileći protein (34%), baldo pirinač (22%),
Kukuruz, rafinisano pileće ulje, obrok od inćuna (6%), pivarski sušeni kvasac, ulje inćuna, rogač, hidrolizovana pileća jetra, nukleotidni kvasni protein, pulpa sušene cvekle, minerali, prebiotik Mannan Oligo Saccarides, alge, puder od borovnica, ekstrakt juke, psillium, prah neven

Podrška imunitetu: BonaCibo odrasli pas sadrži prirodna prebiotička vlakna za podsticanje rasta korisnih bakterija i smanjenje patogenih sojeva, čime se podržava imunitet i optimizuje varenje.

Nega krzna: Sadrži obogaćenu mešavinu vitamina, aminokiselina i pravi balans Omega-6:Omega-3 masnih kiselina za promovisanje zdrave kože i sjajne dlake.

Idealna težina : Formilisan sa uravnoteženim odnosom proteina i masti za održavanje idealne telesne težine za dugovečnost i zdrav metabolizam.

190 RSD5.640 RSD

Očisti
Težina -
Pakovanje

500g, 1kg, 15kg

Šifra proizvoda

NO0230, NO0231, NO0231A

Brend

Bonacibo

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA ODRASLE PSE – PILETINA I PIRINAČ SA INĆUNIMA”

Još uvek nema revizija.