Noć Dan
, ,

BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA ŠTENCE SVIH RASA DO 12 MESECI-PILETINA I PIRINAČ SA INĆUNIMA


Formulisan  sa optimalnom ravnotežom proteina,masti  i ugljenih hidrata za zdrav rast.

Hipoalergen je sa svojom formulom koja ne sadrži nijedan od najčešćih alergena za pse kao što su govedina , mlečni proizvodi, pšenica i soja.

Osim toga pomaže vašem štenetu da održi zdrav život jer sadži malu količinu žitarica koja je takođe jedan od hranljivih sastojaka.

Obogaćen je Omega-3 masnim kiselinama ,esencijalnim mineralima i vitaminima za promovisanje zdravog metabolizma i razvoja kostiju.

Ekstrudirana suva hrana za štene

SASTAV: Dehidrirani pileći protein (37%), baldo pirinač (18%),
Kukuruz, rafinisano pileće ulje, obrok od inćuna (6%), pivarski sušeni kvasac, ulje inćuna, rogač, hidrolizovana pileća jetra, nukleotidni kvasni protein, pulpa sušene cvekle, minerali, prebiotik Mannan Oligo Saccarides, alge, puder od borovnica, ekstrakt juke, psillium, neven u prahu

Zdrav razvoj:

BonaCibo štene je formulisan sa uravnoteženim odnosom proteina i masti za održavanje zdravog rasta i idealnog metabolizma za dug život. Optimalna ravnoteža minerala takođe održava odličan rast i razvoj kostiju.

Podrška imunitetu:

BonaCibo štene sadrži prirodna prebiotička vlakna za podsticanje rasta korisnih bakterija i smanjenje patogenih sojeva, čime se podržava imunitet i optimizuje varenje.

Briga o varenju:

Korišćenjem visoko svarljivih sastojaka i nežnim procesima kuvanja BonaCibo štene obezbeđuje maksimalnu svarljivost.

NEGA DLAKE:

Sadrži obogaćenu mešavinu vitamina, aminokiselina i pravi balans Omega-6:Omega-3 masnih kiselina za promovisanje zdrave kože i sjajne dlake.

NEGA ZGLOBOVA:

Glukozamin i hondroitin dobijeni iz prirode su uključeni u održavanje zdrave hrskavice kako bi se obezbedili fleksibilni i zdravi zglobovi.

Izbalansirani vitamini i minerali: Optimalni nivoi vitamina su uključeni kako bi se podržao metabolizam i obezbedila održiva proizvodnja energije. Esencijalni minerali u tragovima su takođe uključeni u oblike koji se lako apsorbuju i koriste u telu, kako bi promovisali jak i zdrav razvoj kostiju.

Briga o trudnoći: Visoko svarljivi proteini i izbalansirane aminokiseline znače da je BonaCibo štene idealna hrana za skotne kuje, za optimizaciju porođajne težine i imuniteta šteneta.

Nega laktacije: Hranjenjem BonaCibo štene tokom perioda laktacije, potrebe šteneta se zadovoljavaju visokokvalitetnim mlekom majke, koje sadrži esencijalne masne kiseline za zdrav rast i minerale za formiranje kostiju.

200 RSD5.885 RSD

Očisti
Težina -
Pakovanje

500g, 1kg, 3kg, 15kg

Šifra proizvoda

NO0216, NO0217, NO0218, NO0218A

Brend

Bonacibo

Na osnovu 0 ocena

0.0 Ukupno
0
0
0
0
0

Budite prvi i ocenite “BONACIBO SUPER PREMIUM HRANA ZA ŠTENCE SVIH RASA DO 12 MESECI-PILETINA I PIRINAČ SA INĆUNIMA”

Još uvek nema revizija.